Kindcoaching vanuit kracht en plezier,
met het doel in het vizier.

Kindcoaching bij De Verbinding is een kortdurend en krachtgericht begeleidingstraject voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Mocht je kind ouder zijn dan kun je altijd contact met mij opnemen om te kijken of ik toch wat voor jullie kan betekenen. Je kind en jullie als ouders staan bij De Verbinding te allen tijde centraal tijdens het begeleidingstraject. Ik geloof erin dat je kind een prachtige innerlijke schat heeft om zijn/haar ‘probleem’ zelf op te lossen of een levensles te leren. Dit gun ik je kind!

Binnen het begeleidingstraject bij De Verbinding bekijk ik je kind in zijn totaliteit. Heeft je kind lichamelijke klachten? Heeft je kind veel stress? Wat laat het gedrag van je kind zien? Doet er iets pijn vanuit het verleden? Hoe loopt het met je kind binnen en buiten het gezin?

Tijdens de begeleiding spreek ik het bewustzijn van je kind steeds aan zodat het kind zijn eigen innerlijke schat kan (her)ontdekken. Dit zorgt voor positiviteit, veerkracht, plezier en een goed gevoel. Vanuit die positiviteit, veerkracht, het plezier en het goede gevoel kan je kind zijn eigen oplossingen bedenken voor zijn ‘probleem’ of een ‘levensles’ leren en daar op zijn eigen wijze en tempo naar gaan handelen. Binnen het begeleidingstraject maak ik gebruik van spel, creativiteit, drama, lichaamsgerichte oefeningen, yoga, dans, ontspanningsoefeningen, helende verhalen, mindfulness en intuïtieve interventies. Door mijn creatieve geest en mijn vele jaren ervaring in het werken met kinderen kan ik ook buiten deze interventies om denken en is het mogelijk om bakken/koken, hardlopen en wandelingen in de natuur in te zetten om tot de gewenste toestand te komen.